PLOG: week 45

Jeuh, de plog is vanaf nu wekelijks! Zoals beloofd verschijnen hier ook elke week foto’s die niet al op social media zijn verschenen. Sommige zal ik later alsnog op Instagram plaatsen, maar niet alles natuurlijk.

Week 45 was een echte boekenweek. Kijk je mee?

   
Binnen no time had ik het nieuwe boek van Gillian King uit. Wat een heerlijk verhaal! Het einde vond ik verrassend en gaf me echt een voldaan gevoel. Leuk dat Gillian op dit moment mijn boek Blindelings aan het lezen is!

 Hij is van mij en Blindelings staan op de stemlijst van de Jonge Jury 2016. Dit is voor het young adult-genre een heel belangrijke, dus ik zou het zo tof vinden als je op allebei mijn boeken zou willen stemmen! Hoe, wat, waar? Dat vind je hier: http://jongejury.em-cultuur.nl/default.aspx
   
 Boekenfoto’s van Hij is van mij op Instagram. I love it! De bovenste foto is volgens mij van Dutch Book Chick en de onderste was de eindstand van Boektober van Serendipity Books.
   Deze leuke bibliotheekfoto kreeg ik via Facebook toegezonden.

 Limited edition! Ik moet haar eerdere boeken nog lezen, maar ik wilde alvast heel graag deze editie hebben.
   Deze leuke foto is van Femke. Ik ben in zeer goed gezelschap.

 En dit kwam ik ook tegen op de blog van Femke. Ik moest erom lachen. Zo leuk om te zien dat mijn boeken zoveel gelezen worden!
   Op mijn iPad had ik dit boek al heel lang staan en omdat ik even niet wist aan welk boek ik nu wilde beginnen, dacht ik: laat ik eens wat doen met de boeken op mijn iPad. Het begin vond ik spannend, maar ik ben niet ver gekomen. Het was niet echt mijn ding. Misschien had ik zin in een heel ander soort boek.

 Iemand in de Young Adult-groep op Facebook had deze twee mooie boeken op Marktplaats gevonden. Jammer vond ik het dat Hij is van mij een gesigneerd exemplaar was voor een winactie. Het boek zag er nog ongelezen uit en was voor iemand persoonlijk gesigneerd. Gelukkig heeft nu iemand dit exemplaar gekocht die het een mooi plekje gaat geven in haar boekenkast.
   Deze kwam ik op Facebook tegen. Heerlijk!

 Omdat Cosmo bijna de hele dag en avond alleen maar mij ziet, bedacht ik dat hij zich soms vast zal vervelen. Toen ik dit spelletje zag was het meteen bingo. Echt iets voor Cosmo! Hij is er gek op.
   
Volgend boek! Ik ben nog niet heel ver, maar het is erg goed. Alleen het begin vond ik een beetje saai, maar nu zit ik er echt in.

 Wauw!! 😱😍
   
Dat moeten we vieren. (Oké, ik zou al wat gaan drinken.)

 Sinds vorige week heb ik Spotify en dit zijn de albums die ik de afgelopen dagen veel heb geluisterd. Vooral de albums van Tori Kelly en Sabrina Carpenter (ook bekend uit de serie Girl meets world) vind ik geweldig.
   Ik heb iets met het cijfer 7, dus dit getal vond ik wel heel bijzonder. Inmiddels staat de teller volgens mij op 796. Word jij nummer 800? Mijn pagina liken kun je hier doen: https://www.facebook.com/boekenvanchinoukthijssen/

  This quote though… Helemaal mee eens.

  

Of: purchase books or writers will die. 😉 Maar serieus: doe alsjeblieft niet mee aan de illegale boekhandel. We willen graag nog veel meer boeken voor jullie schrijven.

  I donut care. Nou, ehm, misschien een beetje. Het is best lastig als de oliebollenkraam precies voor je deur staat en je vanuit je woonkamer al de gezellige gekleurde donuts kan zien liggen. Niet goed voor de lijn, maar o wat lekker.

  Toch maar deze serie aangeschaft. Binnenkort ga ik in deel 1 beginnen!

  Ik weet echt niet wat er precies is gebeurd, maar misschien was die zesde winterjas net te veel…?

  Ik zou niet weggaan zaterdagavond, maar mijn moeder haalde me over tot één drankje. Met Cosmo erbij, die de avond van zijn leven had dankzij alle aandacht.  

  Onderweg naar ’t Blok in Nieuwerkerk aan den IJssel voor Autumn Storm. Meaning: een worldbuilding-workshop van Jen Minkman, een heerlijke zelfgemaakte high tea (top gedaan, team Storm Publishers!) en een hoop gezelligheid. We kregen leuke schrijfopdrachten. Het verhaal dat ik voor de eindopdracht heb geschreven zal ik hier binnenkort plaatsen zonder het te redigeren of herschrijven. Dan lees je mijn verhaal dat ik in een kwartier tijd heb geschreven zonder te plotten. Zo moeilijk als je geen idee hebt welke kant je op gaat.

  GOODIEBAG!!! O mijn god, kijk deze toffe tas!

  

 Had ik al gezegd dat ik deze tas heeeel gaaf vind?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.