PLOG: oktober

Hoera, ik ben deze keer maar een paar dagen te laat voor de plog van vorige maand. Ik leer het wel! De afgelopen maanden ben ik ploggen erg leuk gaan vinden en misschien ga ik het wel vaker dan maandelijks doen, als jullie dat leuk zouden vinden. Wat vinden jullie? Een wekelijkse of een maandelijkse plog?

   Voor mijn moeders verjaardag ging ik met mijn ouders gezellig uit eten in een heerlijk Italiaans restaurant. Toen mijn moeder aangaf dat ze jarig was zei de ober dat hij dan wel een verrassing voor ons had. Een megagroot dessert kwam op tafel. Cadeautje van het restaurant. Wat bleek bij het afrekenen? Het stond gewoon op de rekening, voor zo’n 20 euro.
 Gelukkig konden we er nog wel om lachen.

   Een van de leukste papieren opdrachten van oktober was De remedie van Karakter Uitgevers. Dit soort boeken zou ik altijd wel willen corrigeren.

(Edit: volgens mijn vorige plog heb ik deze opdracht al in september gedaan…?)
 Oktober stond in het teken van Schrijftober. Het eerste wat ik deed? Schrijven kreng! lezen. En dat hielp: hallo motivatie!

   In Boekhandel Haasbeek staat Hij is van mij er heel mooi bij! Met dank aan medewerker Wally Klos voor de leuke foto.
 Marjolein Mous bedacht vorige maand een mooie actie voor borstkankerawareness: deel je roze boeken op social media. Natuurlijk deed ik daar graag aan mee.
   Cosmo en Blanche groeien steeds meer naar elkaar toe. Ook al vechten ze elkaar vaak de tent uit, als ze moe zijn liggen ze het liefst heel dicht bij elkaar.
 De eerste reacties op Hij is van mij begonnen in de eerste week van oktober langzaam binnen te druppelen. ZO FREAKIN’ ENTHOUSIAST!
   Daar zijn ze weer. 💕
 December vorig jaar begon ik aan boek 6 (mijn derde YA-thriller). Na 29 januari kwam er geen dag meer waarop ik tijd had om te schrijven. Hoewel… tijd moet je maken. Dat deed ik dus tijdens Schrijftober, en wat zou het resultaat zijn?
 

  Ook vond ik het heel leuk dat mensen die de originele versie van Hij is van mij gelezen hebben de YA-editie lezen, en zelfs beter vinden!
 Pas een paar dagen bezig, maar wat ging het lekker.
   Soms geven de puppy’s het aan als ze vinden dat ik genoeg gewerkt heb en het tijd is om te spelen. Wie kan er nu nee zeggen tegen deze lieve koppies?
In boekhandel Het Verboden Rijk in Oosterhout weten ze ook goed hoe mijn boeken te promoten! Met dank aan Marjolein Mous/Serendipity Books voor de foto.
    Deze foto heeft geen uitleg nodig, vind je ook niet?
    
 Bij 9lemons.nl kocht ik de officiële Trut-trui. Ik ben er helemaal gek op. Ook de onderste zin op het kaartje vind ik geweldig: Niet gebruiken als broek.  Er was vast iets te vieren, vandaar gebak!

   De Ikea-hond die ik voor Cosmo had gekocht is bij Blanche ook favoriet. Ze kan er uren heerlijk tegenaan liggen.
 In mijn Trut-trui (ik trek ‘m nooit meer uit) schreef ik op mijn oude zolderkamer bij mijn ouders thuis verder aan mijn nieuwe boek.
   Netflix! Eindelijk ben ik om. Hoera voor streamen! Helaas staan niet alle series erop die ik volg, maar genoeg nieuwe shows.
 Waaaaaah! Ik ben zo gelukkig met de waanzinnige recensies van Hij is van mij! Ik had nooit durven hopen dat iedereen zo enthousiast zou zijn.
   Throwback to my first little company. Chinouk Tees is ontstaan uit verveling en uit liefde voor T-shirts. Een paar jaar lang ontwierp ik zogeheten talking tees en deze foto heeft zelfs in de Yes gestaan. Dat resulteerde in 100 bestellingen op één dag! Uiteindelijk ben ik ermee gestopt omdat ik er geen tijd meer voor had en een nieuw bedrijf begon. Inmiddels zijn we al bijna zes jaar verder.
 10.000 woorden erbij!
   Hoe schattig zijn ze? Als ze niet vechten, ja.
    
    

Mijn zusje Cheyenne werd 27 en dat vierden we met een surpriseparty! Het was heel erg geslaagd en één grote reünie.

   Mijn woonkamer weer helemaal netjes. En Cosmo past er perfect bij.
 Ik ben gek op herfstblaadjes. De kleuren! ❤

   
 De zomer is officieel afgelopen. Tijd om de garderobe naar de kelder te brengen en mijn kledingkast opnieuw in te delen.

   Cosmo weet van elk plekje een slaapplek te maken.
 Frankborrel met vriendinnen. Timor was er ook, maar ik vond het zo stom om te vragen of ik met hem op de foto mocht. De meesten deden dit wel en hij nam voor iedereen rustig en glimlachend de tijd.

   Again. Zucht. 💕
    Foodpictures. Ik maak ze steeds meer.
 Cosmo heeft een beetje last ban FOMO!

   ’s Avonds doorwerken, maar mijn kantoor had ik even verplaatst naar de woonkamer. Op de achtergrond het derde seizoen van OITNB.
 Knuffelfoto’s met Cosmo. ❤

   
 Yummie!

   Ik ben zo gek op deze cd. Ik luister hem de hele dag. 🎅🏽🎄
 Op Instagram kom ik echt de allerleukste foto’s tegen van Hij is van mij tegen. Keep ‘em coming!

   Een paar van de boeken die ik deze maand kocht.
 Hamburger op een bedje van gegrilde groenten. Mmmm…

   Nog eentje dan.
 Om 7 uur ’s ochtends inloggen bij Ticketmaster voor Jessie J-tickets. Ik had meteen kaartjes… En raakte ze weer kwijt tijdens het afrekenen dankzij een error. Toen ging het nog tig keer fout en leek het uitverkocht te zijn.

   Per twee kaartjes lukte niet, dus dan maar per één, maar zuslief en ik gaan EINDELIJK NAAR JESSIE J!!!!! Ik had niet meer verwacht dat het nog zou lukken.
 15.000 woorden erbij! En de verrassende wendingen! De plottwists! Sommige dingen zag ik zelf niet eens aankomen.

   Cosmo Cosmo Cosmo 😍
 Nog meer Netflix. Ik ben al halverwege het derde seizoen van OITNB.

   Alex van young-adults.nl zorgde voor een mooiere plek in de Bruna Hesseplaats.
 TADAAAA! De eerste versie heeft iets meer dan 63.000 woorden (zonder dankwoord) en ligt inmiddels (in november) bij de proeflezers. Thanks to Schrijftober heb ik mijn derde YA-thriller afgerond. Het einde heeft mij verrast, ik wist tijdens het schrijven nog niet precies hoe het af zou lopen.

   Met mijn beste vriendin en onze moeders ging ik gezellig de stad in voor een avondje Oostzeedijk en Witte de With (heel bekend in Rotterdam).
Nog een paar boeken die in oktober een plek in mijn boekenkast kregen. Oktober was een goede boekenmaand. 🙂 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.