PLOG: september

Sorry dat ik een beetje laat ben met de plog van september! Ik bedoel, november is voordat je het weet al aangebroken. Maar deze foto’s kon ik jullie niet onthouden, want een groot deel is natuurlijk van de boekpresentatie van Hij is van mij!

   
 
Eerst foto’s van twee geweldige correctieklussen die ik deze maand gedaan heb. Alle andere opdrachten waren digitaal en daardoor moeilijk te fotograferen, maar deze boeken sprongen er echt wel uit.

   
Covergirl! 😱 Ineens stond ik op de cover van een geweldig digitaal magazine. Dat is even schrikken maar wel heel erg leuk.

 
De officiële poster met de aankondiging van de release party! Vanaf dit moment begon het echt spannend te worden.

   
En toen hing de poster midden in de Bruna…

 
Vervolgens loop je nietsvermoedend over het winkelcentrum en zie je vanuit de verte ineens dat de poster naar buiten is verhuisd. Dat zou meer opvallen, werd er in de Bruna gezegd. Ik moest even slikken, want iedereen keek naar me! Daar was ik niet op voorbereid.

   
Het programma van de release party zag er geweldig uit: Alex van youngadults.nl zou mij komen interviewen en niemand minder dan Chantal van Gastel zou het eerste exemplaar van Hij is van mij in ontvangst nemen.

    
 
Daar heb je Blanche! 😍 Het nieuwe hondje van mijn zusje. Nu al de BFF van Cosmo. Op de foto’s was ze pas 11 weken.

 
Het boek! In mijn handen! HIJ IS VAN MIJ! En wat is-ie moooooi!
 
In Deventer had ik een erg gezellige high tea met een paar collega-auteurs. Twee ervan kende ik nog niet, maar dat was ik al snel vergeten. Wat is het heerlijk om met andere booknerds te praten!

   
De dag voor mijn boekpresentatie was Holly Smale in Donner Rotterdam om haar Geek Girl-boeken te signeren. Wat een sympathieke vrouw!

  

Cisz Straters, boekenwurm pur sang, heeft een geweldig leuk boekentasje dat ze laat signeren door auteurs. Zo krabbelden Simone van der Vlugt en Holly Smale al hun handtekening op de tas en daarna werd ik gevraagd. Huh, ik? Wat leuk!

  

En ik was zo slim om geen pinpas mee te nemen naar de Donner. Kom je de mok der mokken tegen… Lieve Cisz schoot het voor en lieve boekbloggers die ook aanwezig waren bedachten wat ik met de mok kon doen aangezien ik geen thee (of koffie) lust. Best plan ever!O ja, dat vergat ik bijna: op Instagram verlootte ik de originele zetproef van Hij is van mij. De winnares werd B0lletje, iemand die ik al zo’n tien jaar via internet ken en altijd erg enthousiast is geweest.  
  

Het logo van de Jonge Jury!!! Inmiddels ook in Blindelings btw! Weer een droom die uitkomt.
  

Een lieve vriendin maakte een heel kunstig en lekker gebakje. Inmiddels weet ik niet meer precies wat erin zat. Appel, spijs, honing, kaneel?

  

Een dagje muziek met de hele familie.
    
    
    
    
    

En toen was het echt zover. Na maandenlang herschrijven, schrappen en schaven was Hij is van mij klaar voor publicatie. Dat moest gevierd worden! Het was een gezellige avond in de Bruna. Er waren mensen die ik al jaren niet had gezien en die ik niet had verwacht. De zenuwen waren weer voor niks geweest.

Wat een bloemen en cadeautjes!

    

Eindelijk staat mijn boek in de Young Adults-kast in de Bruna.

Zoveel leuke en lieve mensen.

    

Ik was wel blij toen ik eindelijk in bed lag.
  

New hair, don’t care! Zo blij met mijn nieuwe kapsel. Balayage is mijn nieuwe liefde.

 

Natuurlijk kocht ik ook een paar boeken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.