PLOG: augustus

Er is alweer een maand voorbij. Een drukke maar leuke maand. Het is bijna zover dat mijn nieuwe boek Hij is van mij uitkomt, dus het was even doorzetten wat de laatste loodjes betreft. Nog heel even en ik heb het eerste exemplaar in handen! Ik kan echt niet wachten. En binnenkort ga ik echt verder met de tweede helft van boek 6.

Oké, door naar de foto’s van augustus:   

 Ik besloot dat het tijd was voor nieuwe achtergronden op mijn iPhone. Beide passen natuurlijk erg goed bij een schrijfster. 🙂

   Ook kwam ik er via wat surfwerk op Google achter (dat doe ik af en toe, om te kijken of ik recensies heb gemist) dat Blindelings is opgenomen in het onderwijsaanbod! DUIZENDMAAL YAAAAAAAY!!!!


Natuurlijk hadden jullie de opzet van de cover van Hij is van mij al gezien, maar nu is de cover definitief af, met dank aan de geweldige Evelien van Steenis en Carmen Ploeg. Ik ben er zo blij mee! Nog maar drie weekjes…

    
  Eindelijk was daar de Aflevering der Afleveringen van PLL. Na zoveel jaar kwamen we erachter wie A is en wat de motieven zijn. Oké, helemaal in shock was ik niet, maar ik vind het verhaal wel goed in elkaar zitten, op wat losse eindjes na. Ik ben benieuwd naar seizoen 6b!
  O yes!! Mijn allereerste boektrailer! Inmiddels is hij op Facebook al 2,3 duizend keer bekeken. 😱 Zo bizar!
    
  Tijd voor de zetproef van Hij is van mij. De laatste puntjes op de i en foutjes eruit halen. Hou mijn Instagram goed in de gaten, want daar vind je heel binnenkort een exclusieve actie.
  Bij de Mariannehoeve kreeg ik de nabehandeling voor mijn hairstrokes (permanente make-up). Weer was het niet vreselijk pijnlijk en we praatten tussendoor over alle series die we volgen (errug veel!). Volgend jaar hoef ik pas weer terug voor een touch-up. Ik zie er nu niet meer tegen op. Het viel me alles mee.
  Hier is het resultaat natuurlijk nog heel donker. Inmiddels zijn alle korsten eraf en is de kleur lichter, maar ik ben heel tevreden. Ik heb weer wenkbrauwen!
  
I woke up like this. 🙂
   De boeken die ik deze maand heb gekocht. Op dit moment ben ik nog bezig in Jeremy Jago.
  Zo trots dat Cosmo eindelijk op zijn eigen kussen gaat liggen! Elke dag even. Misschien omdat het kouder wordt?
  10 augustus kwam het trieste nieuws dat de brasserie (Het Zonnetje in Zevenhuizen) is afgebrand. Mijn moeder en ik kwamen hier al elf jaar. Mijn moeder was er zelfs meerdere avonden per week te vinden. Ik heb dankzij deze plek twee van mijn beste vriendinnen ontmoet en hoop dat de brasserie weer opgebouwd kan worden.
    Een nieuwe granola proberen. Deze is heerlijk!!! Alleen een beetje weinig chocola…
  Toen kwam de dag die mijn ouders hoopten die nooit zou komen: ik in een tattooshop. Ze zijn blij dat het om een kleine tattoo gaat, die ik ook kan verbergen als het moet. Pijnlijk was het de eerste minuten wel! (En ook daar was mijn moeder blij om.)
  Misschien moet ik gewoon de andere kant op kijken en rustig ademhalen. Dit is heel wat anders dan hairstrokes met verdoving…
  Volbracht.

Imagine… één woord met een allesomvattende betekenis: hoop, vrijheid, fantasie, inspiratie, dromen, toekomst… Letterlijk op mijn lijf geschreven. ❤️
  Een week erna werden vriendinnen en ik uitgenodigd bij Stephanie om lekker te komen eten. De pasta was heerlijk! Ik ben de volgende die aan de beurt is en ik weet nu al wat ik ga maken. Nu alleen nog even tijd zien te vinden om bij elkaar te komen.
  22 augustus konden Daisy en Bryce, dertien maanden na de MH17, gecremeerd worden. Het was een ontroerende dag die werd afgesloten met uitzicht op het vuurwerk in Scheveningen. #gonebutneverforgotten 💔
  
  Twee nieuwe dvd’s! Beide films had ik nog niet gezien in de bioscoop. Ik was heel enthousiast! Nog steeds koop ik dvd’s die ik gewoon graag in mijn collectie wil hebben.
  Sinds augustus schrijf ik maandelijks een column voor young-adults.nl, dé site voor youngadultlezers! Mijn eerste column heet ‘Mama, help!’

  
Daarnaast gaf ik speciaal voor deze te gekke site 14 schrijftips!
  Tattoo is zo goed als helemaal genezen. Het was de pijn meer dan waard.
  
    
    
    
   En deze gekke foto’s zijn gemaakt op het eerste Springkussenfestival voor 18+ in Amsterdam. Wij waren er zaterdag 29 augustus en hebben een fantastische dag gehad! Ook al zijn we allemaal rond de midden twintig en begin dertig, een hele dag voelden we ons weer heerlijk jong. Volgend jaar gaan we zeker weten weer, en dan verkleed…

Volgende maand zal bijna geheel in het teken van Hij is van mij staan. Ik. Kan. Niet. Wachten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.