PLOG: juli

Er is weer een maand voorbij, en wat voor een! Nou ja, ik kan nu wel een heel verhaal vertellen, maar het is natuurlijk een plog, dus hier komen de foto’s!

   
 
Het begon met heerlijk weer. Echt zomer! Cosmo zocht ook verkoeling, dus dat werd snel geregeld in de tuin van mijn ouders.

   
 
Dat betekende ook heerlijke lunches en tuinavonden.

  
Blindelings doet het nog steeds erg goed in de bibliotheken! Blijven lenen, zou ik zeggen! 🙂

   
   
Ook de reacties die ik nog steeds ontvang zijn heel enthousiast. Ik ben zo blij dat Blindelings zo goed ‘valt’ bij iedereen!

   
 
De 17e was het weer een zware dag in Nederland: 1 jaar na de MH17. Ik denk nog dagelijks aan Daisy en Bryce, die omkwamen tijdens deze vlucht, en natuurlijk aan alle andere slachtoffers en de nabestaanden. #neverforget

  
Hier werd duidelijk dat Cosmo echt naar de trimster moest. Gelukkig had ze snel tijd.

   
    
 
Hij verloor wat haar, maar natuurlijk niet zijn streken. 😉

  
Helaas kwam ik ook een 1-sterwaardering voor Blindelings tegen op Goodreads, maar toen ik verder keek zag ik dat dit meisje dit bij bijna elk boek had gedaan (alle boeken staan overigens nog steeds op to-read, dus misschien weet ze niet zo goed hoe de app werkt?).

   
    
    
   
Toen kwam het aaaaaallerleukste onderdeel van de maand juli: het YA Summer Camp, georganiseerd door Storm Publishers! Ik was uitgenodigd om op de donderdag langs te komen en deel te nemen aan het YA-schrijverspanel, samen met auteurs Olga Hoekstra en Marijke F. Jansen. Het was een superleuke middag en ik heb heel leuke mensen ontmoet! Helaas was het maar voor een paar uur en moest ik voor het avondeten terug naar huis (wel nadat ik de overheerlijke kip van Natasja had voorgeproefd gelukkig). 

  
Een vriendin ontdekte de app Happening en ik deed mijn best om de Photo Hunt te voldoen: balancing 3 pillows on your head.

  

Toen kwam mijn gave Booknerdshirt binnen, die ik na het YA Summer Camp snel had besteld bij Storm Publishers: http://www.youngadultshop.com/shop/book-shirts/book-nerd/

   
 
O ja, er werden twee nieuwe auteursfoto’s gemaakt. Het was al drie jaar geleden, dus het werd zeker tijd. De bovenste zal vooral online gebruikt worden en de onderste komt achter op Hij is van mij.

   
 
Speaking of… Inmiddels ben ik klaar met het herschrijven van Hij is van mij. Daar zal ik nog een uitgebreidere blogpost over schrijven op Hebban, het was namelijk nog een hele klus. En is het nu hetzelfde verhaal als de vorige editie of bijna een heel nieuw boek? Wat ik wel alvast kan verklappen is dat de achtergronden van de personages zijn veranderd en dat er een megagrote verhaallijn uit is gehaald (maar daarvoor in de plaats is natuurlijk een net zo’n grote nieuwe verhaallijn toegevoegd).

Ook hebben we mooi promotiemateriaal, maar… de cover wordt nog wel iets aangepast. Binnenkort kan ik de definitieve versie van de cover die je al hebt gezien online zetten. Ik kan je alvast vertellen dat de omslag nog zoveel gaver is geworden! 

  
Het was in juli wat rustiger op feestjesgebied (o ja, er moet ook nog gewerkt worden), maar er was wel o.a. een gezellige verjaardag van een van mijn beste vriendinnen.

  
En daar horen metallic tattoos bij. 😇

  

 
Ook vond ik het tijd voor een nieuwe omslagfoto op Facebook. Ik ben het helemaal met mister Einstein eens!

  
Als laatste een gewetensvraag: leen jij je boeken uit? Is jouw antwoord net zoals dat van mij ‘nee’? Dan denk ik dat je je vast kunt vinden in dit schema… 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.