Nieuwtjes

  
Zoveel nieuwe dingen gebeuren er achter elkaar dat ik vergeet de tijd te nemen om het allemaal ook ergens te delen.

Oké, ik sta bekend als een duizendpoot (misschien een beetje chaotisch), maar soms vergeet ik te bloggen (en dat is niet zo handig, zeker als je weet wat mijn functie is voor een nieuwe opdrachtgever).

Op mijn LinkedIn en Instagram heb je het misschien al gezien: vanaf nu ben ik ook werkzaam voor Sunliss Nederland, als blogger en social media-marketeer. Wat is Sunliss? Wat houdt het allemaal in? Daar ga ik heel binnenkort meer over vertellen.

Wel kun je alvast een kijkje nemen op de officiële website en de social media-kanalen: LinkedInFacebookTwitterInstagram en Pinterest. En als je er toch al op zit, vergeet dan vooral niet te volgen, dat zou ik heel fijn vinden! En delen mag natuurlijk ook altijd… 😉

Toch een klein beetje meer info? Bekijk de plog die ik twee weken geleden online heb gezet! Ik zal er verder snel en uitgebreider op terugkomen, maar zo zijn jullie in ieder geval toch op de hoogte.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.