PLOG: april

  

Vorige maand begon ik te ploggen, gewoon om uit te proberen, en de statistieken maakten meteen duidelijk dat ik niet de enige was die dit leuk vond. Dus daarom een plog van april.

  
April was de maand waarin Blindelings in de tiplijst stond op Hebban.

   
 

De maand waarin NBD Biblion een prachtige recensie gaf (ik bedoel: ‘Psychologisch goed uitgewerkte thriller voor meiden vanaf ca. 15 jaar.’ WOW!!!) en 304 exemplaren inkocht voor de bibliotheken.

  
En ja hoor, toen kwam er ook nog een tweede druk! April begon dus geweldig.

  
Om dit te vieren ging ik met mijn moeder uit eten. We hadden allebei een carpaccio vooraf, met heerlijke pestosaus, en een schnitzel met groenten en aardappelen. De schnitzel was gegratineerd met uien en kaas. Nomnomnom…

  

Op werkgebied was het een extreem drukke maand. Bijna net zo druk als rond de kerst. Naast deze papieren stapel (correctieklussen en persklaarmaakopdrachten) had ik ook verschillende digitale bestanden te doen. Hard doorwerken dus, maar deze workaholic doet het graag. 🙂

   
   

Cosmo was het er helaas niet altijd mee eens dat ik zoveel moest werken en deed erg zijn best om me over te halen om daarvoor in de plaats met hem te spelen.

  
Ook in april verschenen er nog mooie recensies van Blindelings. Zoals deze, van The Sword Magazine.

   
 

Op Serendipity Books werd een winacie georganiseerd. Ik mocht namens Scelta twee gesigneerde exemplaar beschikbaar stellen.

   
   

Omdat een plog zonder een overload aan Cosmo-foto’s niet genoeg is: Cosmo in de kroeg (ja ja, een echte Thijssen) en Cosmo uitgeteld onder de bank.

   
 

Als we het toch over dieren hebben: in april was ik ineens een pandabeer en mijn balkon werd omgetoverd tot het territorium van moederduif Truus, inclusief iedere paar weken nieuwe eieren. Dit was best even leuk (mijn baby’s), maar al die poep is toch iets minder fijn, dus nu is het wel klaar.

  
14 april kreeg ik het verdrietige nieuws te horen dat uitgever Jos Weijmer (een van mijn vaste opdrachtgevers) heel plotseling was overleden aan een hartaanval. Tot die tijd belden we bijna wekelijks en behalve over boeken en nieuwe projecten spraken we ook veel over de streken van onze hondjes.

   
   

Ik kocht eindelijk de Nike Air Force-sneakers die ik al zo lang wilde hebben. (Op de een of andere manier zorgt Cosmo ervoor om op zo veel mogelijk foto’s te staan…) Ik moet ze alleen nog inlopen.

  
Nou, nog eentje dan…

   
 

Aan lezen kwam ik bijna niet toe (buiten mijn werk om natuurlijk) en aan schrijven al helemaal niet.

   
   

Maar ik wist nog wel tijd vrij te maken om met vriendinnen af te spreken. Zo ging ik bijvoorbeeld met Koningsdag naar het Kralingsebosfestival.

   
       

En waar ik helemaal blij mee ben: mijn droge, futloze, doffe, dode haren zijn eindelijk weer gezond en glanzend, en mooi steil. Bij Kappers Inc kreeg ik een (Braziliaanse) keratinebehandeling van het merk Sunliss (Sunliss Nederland) en ik ben zo verliefd op het resultaat! Ik kan het echt iedereen aanraden.

  
Vorige week ontdekte ik een nieuwe fotobewerkingsapp: Enlight. Echt geweldig! Ik ben geen superphotoshopper, maar deze app werkt toch wel heel fijn. Als je snel bent heb je hem nog voor de introductieprijs van € 3,99.

Tot volgende maand!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.